Кои сме ние?
  • Кои сме ние? Olympus е компания специализирана в производството на най-висококачествени млечни продукти.
Откъде знаем толкова много за млякото?
  • Ние в Olympus приготвяме вкусното мляко вече много години. Сръчните млекари го приготвят за вас, по най-високи стандарти. Мляко, което много семейства пият ден след ден.
Откъде идва млякото Olympus?
  • Млякото се събира всеки ден, от подбрани ферми, избрано по най-високи стандарти за качество.
Какво се случва след като се събере млякото?
  • Ден след ден от Olympus събираме млякото от подбраните ферми, в хладилни цистерни, което доставяме до фабриката. Там проверяваме качеството по най-високите стандарти и хранителните стойности. След проверките млякото се пастьоризира, това е бързо загряване до висока температура, за много кратко, и после изстудяване. След това млякото се опакова в прозрачните бутилки на Olympus. Виждали ли сте ги вече? Намерете ги в магазините още днес.
Защо млякото Olympus е толкова хубаво?
  • Всичко започва с кравите, които са отглеждани и хранени с най-пресните и добри храни. Фермерите полагат много грижи за тях. Ден след ден те дават млякото си на Olympus, където то се тества и приготвя с любов. Ние в Olympus се гордеем с млякото ни, то е вкусно и хранително, приготвено от трудолюбиви хора.
Какво означава Био мляко?
  • Био млякото Olympus идва от 100% био производство, от животни отглеждани в биологични ферми, уважаващо най-строгите стандарти за качество, наложени от международни и местни институции. Биологичните ферми, от които се събира млякото, за производството на Био млякото Olympus, са внимателно подбрани, основани на строги правила наложено от държавните институции. Тези ферми функционират на типа на затворена верига, използващи системи възможно най-близо до естествените, тясно свързани със земята, животните и човешкото здраве.
Каква е тайната на козето мляко?
  • Общо известен факт е че козите са най-претенциозни в избора им за храна – хапват само най-свежите треви. През зимните месеци предпочитат зърнени култури. Точно затова, ден след ден, козите дават вкусно мляко, с ниско съдържание на лактоза и млечна киселина, което се обработва по-лесно от организма, дори от най-малките. Често се казва, че козето мляко е най-близко до майчината кърма. И козите харесват този факт, затова те предлагат млякото си с любов, за да могат всички да се насладят на него, особено децата.
Кое мляко е най-добре да се избере 1,7% масленост или 3,7% масленост?
  • Ако предпочитате хранително мляко, най-близко до естественото, тогава 3,7% масленост е за вас. Но ако предпочитате леко мляко, което може да се използва в диети, тогава 1,7% е за вас.
Защо млякото Olympus е в новата прозрачна опаковка?
  • Ние от Olympus винаги се стараем да предложим нещо по-ново и по-добро. Затова искахме да ви помогнем да намирате млякото ни по-лесно на рафтовете в магазина. Защото ние нямаме какво да крием и искахме да ви го покажем. Защото ние се гордеем с млякото ни и искахме да го видите. Защото новата ни прозрачна опаковка е напълно безопасна и съхранява млякото по най-добрия начин. А опаковката на козето мляко се рециклира и съхранява млякото дори и след отваряне.
Какви рецепти ще препоръчаме с мляко Olympus?
  • Каквото и да предпочитате, млякото Olympus е добра комбинация за всичко. Може да го опитате сутрин с овесени ядки или като чаша мляко, докато се събуждате сутрин. През деня може да го комбинирате с бисквитки и кекс, а когат имате свободно време може да направите изненада за близките ви. Защото всички, от най-малките до най-големите обичат кекс, особено когато са приготвени с млякото, което е направено с толкова любов.