За Нас

Профил

Висококачествените млечни продукти не са просто професията ни, те са нашата мисия. Ние произвеждаме най-добрите млечни продукти за ежедневна консумация, вдъхновени от балканските кулинарни традиции, както и от хармонията с природата.

 

История

Историята на нашата фирма може да се сравни със създаването на сиренето фета: история за растежа, издигането и развитието.

Млечните продукти OLYMPUS се произвеждат от н

яколко компании, притежание на едно семейство, в което вече трето поколение се занимава с обработка на млякото. Ето защо можем да говорим за традиция при млечните продукти OLYMPUS . През 1999 закупихме и реновирахме производствена фабрика в Румъния; по-късно, през 2000, открихме нова фабрика за производство на сирене в България (Сливен). През 2005 влязохме на пазара за натурални сокове, а през 2007 организирахме наша собствена дистрибуторска мрежа в Румъния и България. През 2008 придобихме Родопи Милк Индъстри (Гърция, Ксанти).

 

Целият този бърз разтеж има изключителна проста рецепта: нашите продукти се харесват. А това е така, защото ги произвеждаме с удоволствие.

 

Визия и ценности

 

Преди всичко ние ценим любовта: любовта към това да предлагаме продукти с най-високо качество, любовта към това, което правим, любовта към природата, любовта към животните, слънцето и тревата. Разбира се това, което най-много ни удовлетворява са хората, които се наслаждават на нашите продукти.

 

Ние вярваме в доверието. Бихме искали всички потребители да ни се доверят. Те имат много причини за това. Доверието на хората, които влизат в магазина и избират нашите продукти от рафтовете, носят ги вкъщи и ги споделят с тези, които обичат, ни кара да им предлагаме най-вкусните и най-здравословните млечни продукти.

 

Доверието на хората и нашата любов към тях са главните причини да се стремим към съвършенство и непрекъснат технологичен напредък, което ни позволява да произвеждаме млечни продукти с най-високо качество.